Holdbeskrivelse

Begyndere:


For dig, der aldrig har prøvet line dance. Vi lærer her de mest almindelige grundtrin. Hvert trin vil blive gennemgået meget nøje – simpelthen skåret ud i pap, inden vi praktiserer dem til musik i lette danse. På dette hold skal vi ikke lære mange danse, men at lære og beherskede forskellige trin. Det er vigtigt at man har styr på grundtrin, inden man går videre til næste niveau.

Vi danser onsdage kl. 18:00-19:30

i MultihusetLetøvede:


For dig, der har danset mindst en sæson og som har styr på de almindelige grundtrin. Vi skal lære flere basicsteps og flere kombinationsmuligheder i basicsteps, der bliver udlært danse med flere drejninger. Tempoet i både udlæring og dans øges gradvist i takt med, at vi bliver dygtigere. Vi tager udgangspunkt i de danse, som vi dansede i slutningen af forrige sæson.


Vi danser tirsdage kl. 18:00-19:30

i MultihusetFormiddag:


For dig, der har snust til line dance. Vi lærer de mest almindelige grundtrin og nye trin gennemgås grundigt, inden vi praktiserer dem til musik i lette danse.

På dette hold skal vi ikke lære mange danse og mange trin, men hygge os med dansen.


Indtil videre er der ingen dans om formiddagen

Øvede:

 

For dig, der har danset tidligere og som har helt styr på de basale grundtrin. I løbet af sæsonen udbygges grundtrinene med nye  kombinationer og drejninger. Instruktionen på dansene bliver kortere, tempo i udlæringen øges og dansene bliver lidt længere - af og til skal du være indstillet på at der skal  arbejdes med indlæring af dansene Niveauet vil ligge omkring improver/low-intermediate og der udlæres en ny dans ca. hver anden gang - dette kan dog variere lidt gennem sæsonen. Stabilt fremmøde er en stor fordel.


Vi danser tirsdage kl. 19:30-21:00

i MultihusetMeget øvede:


Holdet for dig, der vil mere! Du har styr på grundtrinene. Du er med på nye udfordringer. Der udlæres danse med sværere trinkombinationer, flere drejninger og forskellige genrer. Der vil være kortere instruktion per dans end vanligt, idet du kender trinene og nu ”kun” har behov for kombinationen af disse. Niveauet vil være fra intermediate. Der udlæres en ny dans hver anden gang, dette vil dog variere lidt gennem sæsonen. Stabilt fremmøde er absolut en fordel.


Vi danser efter aftale - lørdag el. søndag kl 10:00-14:00