Profil

Hvem er Hollydance


Vi er en flok glade mennesker, der elsker at bevæge os til musik og i 2013 startede vi line dance foreningen, Hollydance. Vi danser til stort set al slags musik – både det hotte fra hitlisterne, de gamle evergreens, rock og country. Vi tilbyder dans på flere niveauer, lige fra absolut begynder til øvet – og lejlighedsvis også timer i danseteknik.


Noget af det bedste ved line dance er, at man ikke behøver en partner for at danse.

Line dance kan sammenlignes lidt med gymnastik eller zumba, hvor alle står på række (line) og danser de samme trin til den gode musik!

Vores instruktører har gennemgået relevant danseinstruktør uddannelse, har mere end 10 års erfaring som dansere og instruktører og har vundet nationale og internationale mesterskaber samt deltaget i VM flere gange.

Vi har det sjovt og hygger os med dansen - samtidig får vi motion og et godt grin – hvem kan være sur og tvær, når der er godt musik i ørene!...og det med småt:

Der er undersøgelser, som viser, at når man lærer nye serier og sætter trin sammen, forbedrer man ikke bare sin koordination og motorik, men hele hjernekapaciteten. Et andet studie har vist, at mennesker, der danser flere gange om uge, forbedrer deres kognitive evner markant, hvilket betyder, at de bliver bedre til at lære og forstå ting – og samtidig reducerer de risikoen for at bliver ramt af demens med mere end 75 procent.Så dans – og dit helbred vil takke dig!